חלופה בין ויאפקס לסרקוואל.

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/03/2022 | 08:33 | מאת: יעל דיין

הרופאה הפסיכאטרית חושבת לשנות את הטיפול מוויאפקס 225 לסרקוואל. לפי עלון לצרכן שקראתי היא מיועדת לתופעות פסיכוטיות גם. האם יש לה גם השפעה על דיכאון? לאיזה משפחה של תרופות היא שייכת? האם גם לה תופעות לוואי ותופעות לא רצויות כששוכחים לקחת אותה? מה היתרונות שלה על ויאפקס? אשמח לתשובה. יעל.

שלום יעל. סרוקאל הוא תכשיר נוגד פסיכוזה עם השפעה נוגדת דיכאון במינון נמוך של התרופה. בד"ג מדובר בשילוב שלו עם נוגדי דיכאון...אלא אם הפסיכיאטרית שלך עלתה על תמונה קלינית ספציפית שבגינה היתה החלטה לעבור לרופה נוגדת פסיכוזה

מנהל פורום דיכאון וכאב