שלום פרופסור אשמח לתגובתך

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/02/2022 | 11:08 | מאת: אייל

שלום פ!!! אציין שיצאתי מאישפוז לא מוצלח בכלל. ועברתי לרופא חדש שראה אותי כ 3 פעמים בלבד.. ובחמישי הקרוב אני אמור להיפגש איתו .. אני נוטל המון תרופות ואיני יודע כיצד הוא יעשה את המהלך . אשמח לקבל ממך טיפים כיצד להתנהל איתו ומולו ומה ואיך אני כן מצליח לשתף פעולה איתו בכדי שניננו נצליח בעזהית . תודה לך ושבוע טוב תגובה

שלום אייל. שיתוף הפעולה חונה אצלך. מציע שתפרוס את מלוא המידע ותאפשר לו לנהל ביחד אתך את הטיפול

28/02/2022 | 22:53 | מאת: אייל

שלום פרופסור!!! תגובתך לא מובנת לי אשמח שוב שתגיב ותסביר כוונתך . תודה רבה לילה טוב

מנהל פורום דיכאון וכאב