דיכאון יום יומי .....

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/02/2022 | 10:24 | מאת: אברהם

שלום פרופסור היקר .. לפני שנתיים במקרה לגמרי התגלה אצלי גידול דרגה 1 במוח שנקרא גליומה עברתי ניתוח והוציאו את זה אם עושים לזה כריתה מלאה אז יש סיכוי שלא יהיה חזרה של התהליך .. היום אני בגיל 35 ונשוי ומאז הניתוח אני כל יום בוכה על מה יהיה אם יחזור יש לי ילדות קטנות שלידם אני עושה כאילו הכל טוב ואיך שהם הולכות לישון ישר מתחיל לבכות לא רוצה לראות אנשים ותמיד מרגיש שעולה הבכי ... לוקח ציפרלקס שלא ממש עוזר אני תמיד חושב על זה אפילו שאני אוכל או עובד וישר מתחיל לבכות מרגיש שזה גדול ממני .. אין לי יותר שמחת חיים כל יום הולך לישון מקודם מאוד ... ומרגיש שאף אחד לא מבין אותי באמת.. יש איזה תרופה שלדעתך יכולה להרים אותי מהמצב הזה

שלום אברהם. ראשית שמח שהניתוח הצליח. טיפול בציפרלקס הוא רק חלק מהטיפול בדיכאון וחרדה. יש צורך הן בהתאמת המינון ושילוב של טיפול בשיחות

מנהל פורום דיכאון וכאב