תרופות לאיזון הפרעת חרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/02/2022 | 21:43 | מאת: עומרי

שלום פרופסור. אני בן 42, סובל כרונית עוד "משחר נעוריי" מהפרעת חרדה מוכללת אשר בהמשך החיים התווספה אליה גם הפרעת פאניקה. מטופל תרופתית כ-10 שנים והיה קשה מאוד למצוא עבורי איזון תרופתי סביר-חלקי. האם במקרה כזה,הטיפול התרופתי צפוי להינתן כתרופה קבועה? (בדיוק כפי שמקבל אדם הסובל מסכרת שהרי אם יפסיק את התרופה, הסכרת לא תהיה מאוזנת..) מדובר בציפרלקס 20 מ"ג ו-3 כדורי סרוקוואל (25 מ"ג) ליום. אודה להתייחסותך. תודה.

הי עומרי. באם חווית מסע מפרך לעבר האיזון לא הייתי מפר אותו. יחד עם זאת באם מדובר בתקופה ארוכה של שנים נטולת תסמינים ניתן בעדינות לשקול הפחתת מינון תחת ביקורת

מנהל פורום דיכאון וכאב