מחכה לתגובה מהפ" עשרים תווים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/02/2022 | 16:06 | מאת: אייל

שלום פרופסור!!! עניתי לך על השאלה ... אשמח להתיחסות.תודה לך

עדים לא ברורה לי שאלתך. הפסקת תרופות היא החלטה משמעותית שצריכה להילקח לאור ההיסטוריה האישית שלך ורמת הסיכון במהלך הזה. תשובה לא תוכל להתקבל דרך הפורום בהיעדר מספיק ומידע. הפורום אינו חלופה לפגישה טיפולית

19/02/2022 | 21:03 | מאת: אייל

שלום פ!!! אציין שיצאתי מאישפוז לא מוצלח בכלל. ועברתי לרופא חדש שראה אותי כ 3 פעמים בלבד.. ובחמישי הקרוב אני אמור להיפגש איתו .. אני נוטל המון תרופות ואיני יודע כיצד הוא יעשה את המהלך . אשמח לקבל ממך טיפים כיצד להתנהל איתו ומולו ומה ואיך אני כן מצליח לשתף פעולה איתו בכדי שניננו נצליח בעזהית . תודה לך ושבוע טוב

מנהל פורום דיכאון וכאב