מידע על אריפליי ועוד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

27/01/2022 | 16:16 | מאת: אייל

שלום דר!!! נוטל המון תרופות ומעוניין להפחית הזאלה היא מה הסיכוי להצליח בכך... 2.. כיצד מדברים עם רופא כי הוא העיר לי עכ.. 3. טרצה מידע על אריפליי והאם יש לו אפקט נגד חרדה חרדות.. כי אני נוטל גם סרקוואל.תודה

שלום אייל. שאלתך לא ברורה

01/02/2022 | 11:07 | מאת: אייל

אני נוטל ממש המון תרופות פסי" וגם למצבים פיזיים >>> כעת אני מאוד מעוניין להפחית השאלה האם זה יתאפשר . אציין שלפני כחודשיים יצאתי מאישפוז בכלל לא מוצלח וקבעתי לרופא חדש איתו נפגשתי כ 3 פעמים שהעלה לי מינון אריפליי מ 5 מ" ג ל7.5 ולא עשה לי טוב ויצרתי איתו קשר ואמר לי להוריד את הכדור ל 3 ימים ולאחר מכן לחזור ולקחת אותו .כעת ובנוסף ארצה לשאול כיצד אמורה להתנהל שיחה __ פגישה עם רופא פסי " ממש איני יודע וזאת למה אני שואל ?? כי היה לי רופא ב3 שנים האחרונות שלא ממש הצליח לאזן אותי ורק ניסה כל הזמן לתת לי תרופה זו או אחרת .וגם תמיגד היה אומר לי אתה נראה טוב וכו אבל לא ממש טיפל בי והביא אותי למצב טוב אני מ קווה שכעת הסברתי את עצמי ומחכה לתשובתך תודה

מנהל פורום דיכאון וכאב