ביקור אצל רופא מומחה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/11/2021 | 22:18 | מאת: אייל

שלום דר !! היום ביקרתי אצל רופא גדול בתחום הפסיכאטרי והמליץ לי על נטילת כדור בשם רוקסלטי מה דעתך בעניין אציין שאני כמובן נוטל עוד תרופות .. ומה ההבדל בין אריפליי לרקסלטי ?? תודה על התגובה תגובה

מדובר בתרופה שרשומה לטיפול בסכיזופרניה, שדי דומה לאריפליי מבחינת המבנה המולקולרי אך משפיעה על מגוון רחב יותר של קולטנים (האתרים שאליהם התרופה מתחברת על גבי תא העצב). לא ניתן לומר שיש לה יתרון על פני תרפות אחרות לסכיזופרניה בדור החדש.

מנהל פורום דיכאון וכאב