התייצבות לאחר ירידה במינון לוסטרל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/06/2021 | 18:25 | מאת: רון

שלום.לקחתי שילוב של לוסטרל 100 מ"ג יחד עם ויאפקס XR במינון 150 מ"ג לטיפול בדיכאון וחרדות והיה שיפור סביר. לאור זאת הועלה מינון הלוסטרל ל-150 מ"ג ועם הויאפקס XR ללא שינוי. נלקח 3 חודשים עם החמרה בחרדות ושלל תופעות לוואי לא נעימות. הומלץ לרדת חזרה למינון לוסטרל 100 מ"ג. תוך כמה זמן מיום ירידה במינון ניתן "לשוב למצב הקודם" ? כלומר תהיה השפעה יציבה של המינון הנמוך יותר?תודה מראש.

תופעות הלוואי, בהנחה שנגרמו מעליה במינון של הלוסטרל יעלמו בתוך מספר ימים. יחד עם זאת עדין יהיה מקום להתייחס להתגברות בתסמיני החרדה שהובילו להעלאת המינון

מנהל פורום דיכאון וכאב