דרך ירידה מבנזודיאזפינים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/05/2021 | 03:06 | מאת: רפי

שלום לרדת מקלונקס לחלוטין אחרי תקופה מאוד ארוכה של מעל שנה בגלל חרדות שאני נעזר בהם אפשר להיעזר בתרופות אחרות או בדרכים טבעיות שהם לא קלונקס או שמקלונקס חייב לרדת רק מקלונקס ובהדרגה ?

קלונקס אינה תרופה למניעת חרדה, היא תרופה הרגעתית שהשפעתה זמנית, עם פוטנציאל התמכרותי לאורך זמן. באם אתה סובל מהפרעת חרדה יש לטפל בה, דבר שיאפשר הפסקה הדרגתית של הקלונקס.

20/05/2021 | 16:50 | מאת: מור

לא מפסיקים או יורדים במינון קלונקס בשום אופן כאשר יש חרדה פעילה!!! קלונקס "מסלק" את החרדה למספר שעות אך יש לו פוטנציאל התמכרות.

מנהל פורום דיכאון וכאב