תופעות לוואי רבות בגלל כדורים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/05/2021 | 02:07 | מאת: יניב

שלום אני נוטל קלונקס כמה חודשים סך הכל חמש שש כדורים בשבוע לעיתים רחוקות גם יותר וגם לפעמים פחות אבל זה הממוצע שנרשם על ידי רופא המשפחה בגלל חרדות חזקות מאוד שהיו לי אני יודע שזה כדור לטווח קצר אבל המשכתי לקחת אותו עכשיו אני יורד מהכדור עד שאני לא ייקח אותו בכלל ניסיתי גם במהלך התקופה הזאת להפסיק וזה לא היה קל כעת אני יורד מהם עד שאני לא ייקח מהם בכלל מה גם שאני משלב פעילות גופנית אירובית ריצה כמה פעמים בשבוע שזה עוזר יחסית לדברים שיש לי התופעות לוואי הפיזיות והלא פיזיות בזמן האחרון מה שלא היה לי מלבד התופעות לוואי הרבות מאוד הפיזיות שאני חש וכבר מתמודד איתם יחסית אני חש בחוסר מצב רוח ממש מועקה זה בא וחולף וזה יכול להימשך שעות וימים מה הפיתרון מה אפשר לעשות ? אני יודע בגדול שמהכדורים האלה עדיף לרדת בהדרגה ולא לשלב משהו במקומם מה עוד שאני לא מעוניין לקחת תרופות אחרות כמו ציפרלקס וכאלו האם זה בגלל שחם אז התופעות לוואי באות ליותר ביטוי כי זה לאחרונה החל לי מה עושים ? מה הסיבה של מה שתיארתי ומה הפיתרון לדעתך ?

שלום יניב. הטיפול בקלונקס, כפי שתארת אוינו המענה המתאים למצבך. הפחתת הקלונקס, רעיון טוב כשלעצמו, מחייבת במקביל מתן מענה הולם להפרעה הבסיסית. טיפול בנוגד דיכאון וחרדה יכול לתת מענה שכזה. מציע להתייעץ עם רופא המשפחה או פסיכיאטר לצורך התאמת הטיפול.

מנהל פורום דיכאון וכאב