מצב שונה ממה שהיה בעבר

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/05/2021 | 01:57 | מאת: פיני

שלום אני אחד שתמיד העדיף את הקור והחורף גשם ושהיום קצר מאשר יום ארוך ושחם בתקופה הזאת התרגלתי כמו שמתרגלים לכל דבר אבל בתקופה הזה מה שלא היה בעונות קודמים הביא אותי ממש לתחושות לא טובות של מצב רוח ירוד ממש האם אתה מכיר ונתקלת בזה שחם ושהיום ארוך זה יכול להוביל לתחושות של מצב רוח ירוד ממש ועוד סימפטומים שדומים לזה ? ומה אפשר לעשות מול דבר כזה ? אני עושה פעילות גופנית כגון ריצה בכל העונה גם שיש קור וגם שחם וזה עוזר אבל לא תמיד עושים פעילות גופנית ויש ימים רבים שהיום ארוך וחם וזה מביא לתחושות שתיארתי מה עצתך ?

פיני שלום. להפרעות דיכאון וחרדה יש נטייה להיות עונתיים. מציע לבחון אפשרות לטיפול על מנת לייצב את הויסות הרגשי. מציע לפנות לרופא המשפחה או לחליפין לפסיכיאטרי לבניית תוכנית שכזו

מנהל פורום דיכאון וכאב