פעילות גופנית כעזרה לאחר נטילת כדורים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/05/2021 | 15:35 | מאת: אלעד

האם פעילות גופנית כגון ריצה יכולה לעזור כאשר עושים ירידה הדרגתית מקלונקס לאחר נטילה ממושכת בעניין התופעות לוואי מהכדורים של חרדות ואי מצב רוח ועוד הרבה דברים אחרים שחשים אחרי ירידה מהכדורים האלו או להגביר תתסמינים ?

שלום אלעד. פעילות גופנית היא חלק בלתי נפרד בטיפול בדיכאון והפרעת חרדה. מכיוון שלא ציינת מעבר לקלונקס מהו הטיפול שאתה נוטל, בהחלט ייתכן שהפחתת הקלונקס מעלה מחדש את תסמיני החרדה. כדאי לגבש תוכנית טיפול מסודרת שתכלול פעילות גופנית ותכשיר נוגד חרדה (קלונקס הוא תכשיר הרגעתי)

מנהל פורום דיכאון וכאב