קלונקס השפעה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/05/2021 | 15:24 | מאת: רועי

אני אם קלונקס 0.5 שנתיים שנלקח בגלל חרדות כמעט כל יום כדור ולפעמים שניים שגם עזרו לי לחרדות וכעת בירידה הדרגתית עד הפסקתם לחלוטין בדיקות בעבר שעשיתי ללב לראש ועוד בדיקות כלליות אחרות הכל יצא תקין יש לי תופעות לוואי מהכדורים והורדתם של כאבים בלב קצב לב מהיר פעימות מוקדמות נימול בראש לחץ בראש כאב ראש נימול בכפות הידיים וכפות הרגליים חוסר יציבות רעד חוסר ריכוז גלי חום זה בעניין החרדה כמו גם חש אי מצב רוח ותחושות מהסוג הזה האם התופעות לוואי האלו שציינתי מוכרות ? והאם הם חולפות ? ומה ניתן לעשות בגדול במצב הזה מול הסימפטומים האלו ?

שלום רועי. נרא כי התסמינים שאלה מתאר יכולים להתאים להפרעת חרדה. טיפול בקלונקס אונו הטיפול הנכון שכן הוא נותן מענה זמני ויכול להוביל לאורך זן להתמכרות. מציע לקיום פגישה מסודרת עם רופא משפחה או פסיכיאטר להתאמת טיפול בנוגדי חרדה, שמתאים לצרכים שלך

מנהל פורום דיכאון וכאב