שינוי תרופתי חושש מאוד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/02/2021 | 23:25 | מאת: אייל

שלום דר !! אמרו לי וגם אני חש וגם קראתי שבעיקבות נטילת תרופה סרקואל נהיה לי עצירות חזקה מאוד . היום הייתי אצל הרופא המטפל שלי שהמליץ להמיר ולהפחית בסרקוואל ולהוסיף פרפנאן שאיני יודע מה יהיה טיבו . ופשוט נכנסתי לבית מרקחת ולא קניתי את התרופה . אציין שאני סוג של אדם שכאשר מפחיתים לי מינון ישר מרגיש בהרבה פחות טוב . אז באם תוכל לסייע לי טכנית איך אעשה את השינוי מבלי להיפגע יותר מדאי וגם הסבר על הפרפנאן . הדר אמר לי להפחית סרקאאול ל 75 מ"ג ולקחת פרפנאן של 4 מ"ג פעמיים ביום . אודה על תגובתך . תודה ולילה טוב תגובה

שלום אייל. החלפת תרופה היא בהחלט פעולה מורכבת שחייבת להיעשות במעקב פסיכיאטרי צמוד. לצערי המידע שספקת מאד חלקי ו כל מקרה לא אוכל ללות אותך בתהליך מתוך הפורום. מציע לפנות לפסיכיאטר המטפל כדי לקבל יותר מידע כולל תוכנית מסודרת של המעבר

מנהל פורום דיכאון וכאב