כאבים ללא הפסקה מייאש

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/01/2021 | 07:59 | מאת: אמא

שלום רב הבת שלי בת 25 מאז שהיא ילדה תמיד היו לה כאבים או סימפטומים כאלה ואחרים שלא הניבו שום ממצאים כל הבדיקות כמה בתי חולים אבחון פסיכיאטרי רופאים פרטיים אפילו פתחה בשנתיים האחרונות אלרגיות לתרופות שזה לא מובן תרופות שהייתה לוקחת פתחה אלרגיה קשה מאוד . עם השנים חשבתי שתגדל תכיר מישהו והחיים שלי יהיו שקטים וקצת נחת אבל לצערי זה הולך ומחמיר למרות שיש לה מערכת יחסים למרות שהיא מצטיינת בלימודים ובעבודה . הבעיה שהיא מקצינה בצורה מטורפת היא אומרת שלא יכולה ללכת תופסת בדברים בגדיי ללכת "מתעלפת" חייבת לראות כמה רופאים וכלום לא יעזור ממש כשאני כותבת בא לי לפרוץ את המסך ולצרוחחחחחממש קשה לי איתה אני כבר לא יכולה כבר לשמוע אותה אומרת כואב לי לא יכולה להסתכל על הפרצוף מסכן שהיא עושה ממש לא כייף להיות איתה בבית אין לי כח כבר להכיל בא לי לצרוח עליה קומי תזיזי את עצמך אני ממש עצובה לא נעים לאכול איתה לשבת איתה כשיש אורחים בבית כולם סביבה אני פשוט מיואשת. בטח תגיד שהיא צריכה טיפול הפנתי אותה לפסיכולוגית היא גדולה ולכן אין לי זכות להתערב ולהבין מה באמת עובר עליה המלצתי לה ללכת לפסכיאטר היא לא מוכנה מה לעשות???? אני מאבדת עשתונות פוחדת לצרוח עליה בבקשה עזרה

אכן מקרה מורכב. קשה מאוד להניע משהו שאינו מעוניין בטיפול לכיוון זה. יחד עם זאת יש הרבה מקום עדין בהדרכה הורי מקצועית, על מנת ליצור את הגבולות המתבקשים שאולי יאפשרו את הנעת הטיפול של בעצמה. אני מזהה שיש כאן מספר קורבנות: בתך אך לא פחות חשוב את עצמך. את מתארת תחושות ייאוש, כעס ותסכול ואלה בודאי מקשים עליך להניע אותה. מציע שאת תפגשי עם גורם מיקצועי כדי להגדיר מחדש את המרחב שביניכן

מנהל פורום דיכאון וכאב