קלונקס בכללי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/01/2021 | 20:23 | מאת: יוסי

שלום אני נוטל כדורים של קלונקס מעל שנה לרוב בערב והיו כמה פעמים מעטות מאוד בתקופה הזאת ששתיתי קפה בבוקר או משקה אנרגיה אקסל והרגשתי ממש חרדה מתח לחץ כאבים באיזור הלב לחץ בראש ועוד הרבה תסמינים שלא היו לי בתקופה הזאת שלא לקחתי נגיד קפה או משקה אנרגיה האם זה בגלל שאני תקופה ארוכה אם קלונקס אז לא מומלץ לשתות קפה או משקה אנרגיה ואם כן אז למה ?

שלום יוסי. קלונקס אינה תרופה לנטילה ממושכת ובודאי לא כטיפול בהפרעת חרדה. ייתכן ויצרת הסתגלות לקולנקס במהלך התקופה או שהפרעת החרדה הוחמרה עקב חשיפה לרמות קופאין גבוהות. הייתי מציע הערכה מסודרת כדי לקטוע את מעגל החרדה בטיפול בנוגדי חרדה.

מנהל פורום דיכאון וכאב