ניסיון לגמילה מתרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/01/2021 | 00:10 | מאת: אייל

שלום דר !! נוטל לדעתי המון תרופות וכדורים פסיכיאטרים בניהם לפונקס ועוד כעת אני רוצה לפחות לנסות ךהפחית מינונים למשל של הסרקוואל אותו נוטל כ 100 מ"ג ... אני שואל האם זה אפשרי ?? בוודאיי שאשאל את הרופא המטפל בי אך רציתי לקרוא חות דעתך ועצה בעניין תודה רבה ושבוע טוב תגובה

השאלה מורכבת. מבלי לדעת את ההיסטוריה הרפואית שלך קשה להתייחס. מטופלים שאיזונם היה מורכב וחוו אישפוזים ההמלצה לא לרדת במינונים. לעומתם מטופלים שנמצאים בהפוגה ארוכה ללא אישפוז ניתן לשקול התאמת המינון תוך מעקב הדוק

מנהל פורום דיכאון וכאב