ממה זה נובע הרצון הזה להשאיר במקום הזה?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

16/12/2020 | 07:17 | מאת: דניאל

יש לי דיכאון קל(לא אובחנתי ולא מטופלת) יש ימים שאני רוצה לקבל עזרה אבל זה לא לגמרי שם כי אני באופן מעוות גם לא רוצה לצאת מזה.. אני מרגישה כאילו זה חלק ממני כאילו מגיע לי להעביר את חיי כך..למה אני מרגישה ככה ממה זה נובע?

הי דניאל. באופן מפתיע לעיתים דיכאון מהווה תשובה לדברים רבים שאנחנו רוצים להמנע מהם. זה נותן את הלגיטימציה להרים ידים ולהתכנס לחוסר אונים. הייתי ממליץ בכל מקרה מפגש טיפולי על מנת לבחון הנושא ואולי לקדם מהלך שיחלץ אותך מהמלכוד הזה

מנהל פורום דיכאון וכאב