מידע על אריפליי בשילוב לפונקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

19/08/2020 | 22:48 | מאת: אייל

שלום דר !! אני במערכת ברהנש" שנים . ועדיין לא ככ מצליחים לאזן אותי . נוטל לפונקס וביקשתי מהרופא לתת לי אריפליי . שאלתי היא !! נוטל חצי כדור של 5 מ"ג ואני שואל מתי אחוש שיפור וקצת מידע על התרופה . ואיך האריפליי הולכת עם הלפונקס ?? כלומר תהיהי האפשרות להפחית מינון לפונקס בעקבות האריפליי תודה על תגובתך תגובה

על פניו ניתן לשלב את שני התכשירים. ההנחה היא שהתגובה ללפונקס היתה חלקית ולכן באההמחשבה על שילוב שני התכשירים. לכן בשלב זה לא נראה נכון להפחית את מינון הלפונקס

מנהל פורום דיכאון וכאב