דחוףף לי מאוד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/10/2019 | 01:04 | מאת: הילה

שלום וברכה זה שוב פעם הילה תודה רבה על התשובה המהירה 1. רציתי לדעת אם אני לא ילך לפסיכיאטר מה יכול להיות האם יכול להיות נזק בעתיד או שזה פשוט יעבור ואם כן מה יכול להיות הנזק?? 2. מסתומרת תוכנית טיפול כאילו שהוא יתן לי כדורים וכאלה דברים (כי אני יודעת שכדורים אני לא יקח השאלה אם יש לי טעם בכלל ללכת )? 3. ואיזה סוג של בעיה אתה חושב שיש לי ? תודה רבה על העזרה

שלום הילה. ההליכה לפסיכיאטר אינה הבעיה. הבעיה היא מה שמגביל אותך בתקוד ונראה שתפקודך הולך ונפגע. דחייה בטיפול עשוייה להוביל למצב כרוני. איני עושה אבחנה רק על סמך התיאור שלך אולם את יודעת יותר טוב מכל גורם מטפל לאמוד את רמת הסבל שלך והצימצום התפקודי. טיפול תרופתי הוא נדבך אחד ממכלול של נדבכי הטיפול שאת זקוקה לו. מקווה שעניתי על שאלותיך וממליץ בחום להבדק ללא דיחוי.

מנהל פורום דיכאון וכאב