ומועקה נפשית ותחושה פנימית לא טובה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/08/2019 | 19:16 | מאת: משה

שלום ד״ר קודש מהיום שהשתחררתי מהצבא ,20 שנה אני חי עם מועקה נפשית..הרגשה פנימית לא טובה חרדות ותחושת בילבול מהחיים. אני לא מוצא את עצמי מקצועית אין לי זוגיות תקוע מאוד..היו קצת בעבר תקופות יותר טובות..אבל ההרגשה הראשית תקיעות בחיים ניסיתי טיפולים אצל פסיכולוגים וכול מיני סדנאות למודעות עצמית ו lnp ..עזר אולי זמנית ..חשבתי לפנות לטיפול תרופתי..אבל אני חושש מתופעות הלוואי של הכדורים..מה אתה ממליץ לי לעשות?? תודה משה

שלום משה. המלצתי היא לקבוע פגישה עם פסיכיאטר על מנת לדון האפשרויות השונות. מידע אמין הוא הבסיס וכזה תוכל לקבל מול איש מקצוע שיוכל לבצע הערכה קלינית ולהעלות אפשרויות לטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב