פרק זמן מספק לבחינת אפקטיביות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/11/2018 | 09:18 | מאת: דלית

שלום רב.בגלל חרדות ודיכאון מטופלת בויפקס בשחרור מושהה מינון 150MG. לפני 20 יום הועלה המינון ל-225MG. לפני 3 ימים התחלתי להרגיש טוב ופתאום אתמול בערב שוב נפילה (התגברות חרדה). האם התרופה כבר במלוא השפעתה או שנדרש חודש ואף מעט יותר להגיע לאיזון כדי לקבל אינדיקציה מלאה לתגובת העלאת המינון?

שלום דלית. שיפפור במצבך הוא מעודד ומצביע על מגמה בכיוון הנכון. בהחלט יתכנו עליות וירידות עד להתיייצבות. הייתי ממתין עוד שבועיים ואז מבצע הערכה מחודשת

מנהל פורום דיכאון וכאב