משבר רגשי עקב פיטורין מעבודה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

12/04/2018 | 09:38 | מאת: יעל

אני עוברת משבר רגשי בעקבות פיטורין אני קמה כל בוקר לריקנות מוחלטת זה מוביל אותי לדכדוך אני בחורה שמחה מטבעי אבל מאז הפיטורין אני מרגישה ככה אשמח לעצה ממך מה לעשות כדי להרגיש יותר טוב חוץ מטיפול פסיכיאטרי בכדורים

ראשית מציע להגיע לבדיקה על מנת להעריך את מצבך ולבנות תוכנית טיפול. טיפול תרופתי הוא לא בהכרח האופציה היחדיה אם כי במצבים חמורים בהחלט מומלץ לשלב טיפול שכזה. אופציה נוספת היא טיפול פסיכולוגי. גם כאן השיטה ומשך הטיפול מחייבת הערכה של מצבך הנפשי.

מנהל פורום דיכאון וכאב