כדורי ויפאקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

13/04/2012 | 18:54 | מאת: רן

אני נוטלת כדורי ויפאקס במינון 225 מ"ג ליום. 1 כדור ויפאקס 150 מ"ג, 1 כדור ויפאקס 75 מ"ג שניהם XR. מה עליי לעשות ונוצר מצב שאין להשיג את כדורי הויפאקס 75 מ"ג XR. אני חוששת לרדת במינון על דעת עצמי וליטול רק כדור 1 של 150 מ"ג. כבר הציעו לי הכל,איך לדעתך קורה מצב שאין להשיג תרופה מסוימת כל כך הרבה זמן,דווקא כשכבר התרגלתי לויפאקס אחרי שניסיתי תרופות אחרות.

שלום רן. אכן היה מחסור בויאפקס XR 75. משיחה עם חברת דקסל הבעיה ניפתרה. חשוב לזכור כי תרופת המקור אפקסור XR נמצאת בשוק.

מנהל פורום דיכאון וכאב