ויויאנס או אטנד לקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/03/2017 | 16:07 | מאת: ירון

אם לא מתחשבים במחיר למה כדאי לפנות לטיפול בקשב וריכוז מהשתיים התלבטות בין ויויאנס לאטנד בלי להתחשב במחיר ועד כמה ויויאנס רחוק מריטלין כי יש כאלו שאומרים שאין בכלל הבדל בין ויויאנס לריטלין

שני התכשירים הם ממשפחת האמפטמינים בניגוד לריטלין שהוא מתיל פנידט. בכל מקרה מדובר בחומרים מעוררים שבנקודת הקצה פעילותן די דומה. איני רואה יתרון של תכשיר זה על פני משנהו. מה שיכריע בסופו של דבר זה האפקטיביות ותופעות הלוואי ואלה בסופו של דבר יכולים להמדד ברמת הפרט.

מנהל פורום דיכאון וכאב