כאבים והשפעה של הפסקה של לקיחת תרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

01/01/2017 | 13:01 | מאת: אבי

אני סובל מזה 5 שנים מכאבים ברגלים וידיים כרגע מטופל ב-TEGRETOL 200g ללא תוצאות האם ניתן להפסיק לקחת את התרופה ואם כן איזה השפעות יכולות להיות תודה

קשה לענות על השאלה כיוון שלא נידבת מספיק פרטים. האם נעשה בירור להבנת הבסיס לכאב? כמה זמן אתה מטופל? האם היו ניסיונות טיפוליים נוספים?

18/01/2017 | 19:25 | מאת: אבי

שלום ד"ר ערד הטיפולים שעברתי פרט לתרופות הם:פיזיוטרפיה,דיקור סיני,רפלקסיולוגיה, זריקות דמופרדול. עד היום ללא הצלחה כמו כן עברתי דופלר עורקים,EMG' CT , עדיין שאלתי אם אפסיק את תרופת הטגרטול תהיינה השפעות כל שהן? תודה

מנהל פורום דיכאון וכאב