ויאפקס, אסטו

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/03/2012 | 14:58 | מאת: ורד גולד

לקחתי במשך כחודש ויאפקס נגד גלי חום (בגלל טמוקסיפן), והפסקתי בבת אחת. מאז עברו שבועיים ואני בסדר. מתי מותר לי להתחיל עם אסטו20 שלקחתי לפני כן? תודה.

לא ברור לי מדוע את חוזרת לאסטו ולא ממשיכה עם הויאפקס

06/03/2012 | 20:36 | מאת: ורד גולד

תודה. במשך שנים לקחתי ציפרלקס ואני מרוצה ממנו. כאשר נרשם לי טמוקסיפן קראתי כי הוא גורם לגלי חום קשים, ובהתיעצות עם פסיכיאטר על החשש הספציפי הזה, הוצע לי ויאפקם . אולם כאשר הטמוקסיפן התגלה כקשה מנשוא והאונקולוגית הורתה להפסיק אותו, עשיתי כן ובד בבד גם הפסקתי עם הויאפקס, כי אין לי עוד גלי חום.הייתי רוצה לחזור לציפרלקס/אסטו שהיטיב אתי בעבר.

על פניו לא היה צורך בהפסקת הויאפקס, תרופה נוגדת דיכאון אפקטיבית שהיטיבה עימך. בכל מקרה, מכיוון שהפסקת טמוקסיפן את יכולה לחזור לציפרקלס ללא כל המתנה, באם יש אינדיקציה פסיכיאטרית לכך.

מנהל פורום דיכאון וכאב