דיכאון ???

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/02/2012 | 11:10 | מאת: אופירה

אני אימא ל-4 ילדים מקסימים , ולא סתם פתחתי ככה כי הם אלו שעוזרים לי לעבור את הימים האחרונים. אני נמצאת במצב של חוסר אכפתיות , לא מסוגלת ללכת לעבודה ולצאת ולפגוש אנשים. לא עושה כלום בבית ורק יושבת מול הטלויזיה ובורחת לסדרות שקצת משכיחות ממני את החיים שלי.ואז כשהילדים מגיעים אני כאילו עוברת למצב של טייס אוטומטי כדי שלא ישימו לב. עבר עליי הרבה בתקופה האחרונה ועדיין עובר מבחינה בריאותית , כלכלית , זוגיות רק צריך לבחור. הרגע שבו החלטתי לשתף ולקבל עזרה הוא הרגע שבו מצאתי את עצמי כותבת לכל אחד מהילדים שלי מכתב וזה הפחיד אותי מאוד מאוד מאוד. האם מדובר בדיכאון ? מה עליי לעשות ???

אין ספק שאת בתקופה משברית ואבחנה של דיכאון היא בהתכנות גבוהה. מציע לפנות לפסיכיאטר על מנת לאשש את האבחנה ולהציע תוכנית טיפול. דיכאון אינה כורח המציאות והיא ניתנת לטיפול גם במצב שהייאוש גובר ונראה שאת במבוי סתום. אל תהססי לפנות

מנהל פורום דיכאון וכאב