הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/01/2010 | 12:43 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום דיכאון וכאב בניהולם של הפסיכיאטרים המומחים, ד"ר אילן טל וד"ר ערד קודש. גלישה פורייה צוות האתר
14/02/2010 | 03:05 | מאת: צליל

שלום רב, לפני חודש וחצי עברתי לידה שקטה הפסקת הריון, אני אדם שרגיל לישון חמש שעות בלילה ומאז ההפלה לא מצליחה לישון . לקחתי בהצעת רופא המשפחה אימובאן בהתחלה כדור אחרי זה חצי כדור ללילה , אני סובלת ממגרנות שנים רבות ואני לוקחת אימטרקס הענין שמפחיד אותי השילוב בינהם . אני כרגע לוקחת חצי כדור אימובאן מפני שיש לי תינוק בן שלוש שנים ובעלי לא מתעורר מיד וגם נוסע מאוד מוקדם לעבודה . אני כל הזמן בחרדות , יש לציין שבעבודה אני פועלת כמו אוטמט אני עובדת עם אנשים עם מוגבליות . אך שאני מגיעה הביתה כל החרדות מגיעות, עשיתי כמה שיחות עם עובדת סוציאלית היא טוענת שאני לא צריכה פסיכאטר אך אני חושבת שארבע שעות שהכדור נותן לי לישון לא מספיקות לי והייתי רוצה לדעת אם יש תחליך לכדור ?

שלום צליל ומזל טוב. הפרעת שינה הינה סימפטום שכיח שיכול לנבוע מסיבות רבות ושונות. לפני שאת נוטלת תרופות שינה כדאי לברר את הסיבה להפרעת השינה. חרדה יכולה להיות בהחלט אחת הסיבות. הצעתי להבדק ע"י רופא משפחה או פסיכיאטר למרות המלצת העובדת הסוציאלית. במקרה של חרדה תכשירים לא ממכרים כמו תכשירים ממשפחת הפרוזאק יכולים להיות אפקטיביים מבלי לפגוע בעירות. יחד עם זאת באם את מניקה חשוב להעלות את הסוגיה עם הגורם המטפל שילווה אותך.בהצלחה.

מנהל פורום דיכאון וכאב