דחוף- תינוק אחרי ברית

דיון מתוך פורום  ברית מילה

11/11/2011 | 11:47 | מאת: שני

בני עבר בן 40 יום עבר ברית לפני 4 ימים. המוהל החליף לו תחבושת יום לאחר הברית. התחבושת שהוחלפה נודרה דבוקה לחלק התחתון של הפין לאורכו ונפלה רק אתמול בצהריים אחרי שטיפות רבות ועזרה מצידי. מעבר לטבעת לבנה רחבה בחלק האמצעי של הפין כל החלק התחתון האחורי מכוסה בלבן בדומה לטבעת רק קצת יותר מודלק. האם זה נורמלי? האן ייתכן שמדובר בזיהום מהתחבושת?

שלום, זה תקין לחלוטין. הלבן הזה זה פיברין ששיך לריפוי של הפצע ואינו זיהום להמשיך עם אמבטיות של מים וסבון בלבד.

מנהל פורום ברית מילה