האם לבצע ברית מילה או לא?

דיון מתוך פורום  ברית מילה

16/02/2010 | 11:45 | מאת: אימא

האם יש מניעים רפואים לביצוע ברית מילה חוץ מהמנהג ? אם כן אשמח אם תוכל לשתף אותי בתוצאות עדכניות של מחקרים תודה וכל טוב

שלום, יש כמה יתרונות רפואיים 1.פחות זיהומים של העורלה (בצפון אמריקה כ 75% מהילדים נימולים) 2. פחות זיהומים בדרכי השתן 3.פחות העברה של מחלות מין כולל איידס 4.פחות סרטן בצוואר הרחם אצל בנות זוג של נימולים

22/02/2010 | 03:43 | מאת: רונן

לכתבי העת המדעיים בהם פורסמו המחקרים והתוצאות שציינת? אשמח מאוד לקרוא על כך בהרחבה.

08/08/2010 | 13:51 | מאת: טלית

דבר ראשון אני מצטרפת לבקשה לקבל הפניות למחקרים עליהם ביססת את תשובתך :-) כמו כן אשמח לקבל סימוכין לקביעתך כי 75% מהילדים בצפון אמריקה נימולים. דבר שני, האם תוכל לפרט באיזה גילאים קיים הבדל מובהק בנושא זיהומים בדרכי השתן בין נימולים לבין שלמים? כמו כן: מה שכיחות סרטן צוואר הרחם? האם נימול יכול לקיים יחסי מין לא מוגנים ולהיות בטוח כי לא ידבק במחלות מין? אני מכירה את מחקר האיידס. האם נעשו מחקרים דומים גם בנוגע למחלות מין נוספות? אם כן - אשמח לקבל הפניות ולקרוא אותם! תודה מראש :)

מנהל פורום ברית מילה