ברית מילה- נובימול

דיון מתוך פורום  ברית מילה

15/08/2016 | 12:04 | מאת: טליה

שלום, שעה לפני ברית המילה מרחתי אמלה באיזור הפין. אולם שכחתי (מרוב לחץ) לתת לתינוק נובימול בהמשך להנחיות המוהל. המוהל התעסק באיזור לא מעט והתינוק בכה מאוד. האם הכאב של התינוק היה חזק במיוחד לאור חוסר קבלת התרופה? האם יגרום לו טראומה בהמשך? תודה מראש על תשובתך.

שלום, אינני יודע מה היתה ההתעסקות אך הנובימול היה יכול אולי להפחית מעט את הכאב. לגבי הטראומה העתידית,ככלל ברית ללא הרדמה מקומית ע"י זריקה הינה טראומתית יותר לעומת ברית אחרת. ההמלצה של איגוד רופאי הילדים האמריקאי היא לבצע מילה רק עם הרדמה מקומית ע"י זריקה.

מנהל פורום ברית מילה