הסרת עודפי עורלה

דיון מתוך פורום  ברית מילה

22/05/2014 | 12:38 | מאת: בן 60

אני כבן 60. מהי הפרוצדורה להסרת עודפי עורלה שלאחרונה מפריעים לי מבחינה אסטטית ? אבקש לדעת, 1. האם אתה מבצע פרוצדורה כזו באופן פרטי? כמה זה עולה ? 2. מהו התהליך לאדם בגילי עם רקע של ניתוח מעקפים לפני 5 שנים ונוטל תרופות קבועות: אספירין, קרדילוק וליפיטור ? וכן מקבל זריקת טסטוסטרון מדי 3-4 חודשים (NEVIDO). 3. ההרדמה היא מקומית או כללית? 4. מהו משך הפרוצדורה? 5. האם מדובר בתפרים שנמסים ? 6. מתי ניתן לחזור לפעילות מינית מלאה ? תודה

שלום, אני לא מבצע את הפעולה באנשים מבוגרים. את כל השאלות עלייך להפנות לאורולוג שמטפל במבוגרים. ברור שזה פעולה קוסמטית בלבד ואין עליה כיסוי של קופת החולים. בילדים זה כרוך בהרדמה כללית ותפרים נמסים שנעלמים תוך 2-3 שבועות.

מנהל פורום ברית מילה