כאבים לאחר הברית, הקאות אחרי נטילת אקמול

דיון מתוך פורום  ברית מילה

17/01/2013 | 10:32 | מאת: אורן

שלום, עשינו ברית אתמול בבוקר ע"י רופא-מוהל (עם הרדמה מקומית). התינוק לאחר הברית כל הזמן בוכה, בלילה גם כן בוכה כשמזיז את הרגלים. הוא עשה פיפי אבל נראה שהוא סובל מאוד. נתנו לא 3 פעמיים סירופ אקמול (מינון 2.5) ולאחר כמה שעות הוא מקיא אז הפסקנו לתת לא. מה אפשר לעשות במקום האקמול? כנראה הילד רגיש לחומר. האם זה נורמלי הכאבים במהלך היום? תודה

שלום, בהחלט יתכנו כאבים לאחר הברית היום ואפילו מחר. נסו לתת לו נובימול או פראמול שזה אקמול מרוכז ואז נותנים כמות קטנה מאד.

מנהל פורום ברית מילה