מותר ויטה מרפן?

דיון מתוך פורום  ברית מילה

20/07/2012 | 09:51 | מאת: תומר

שלום רב, רציתי לקבל הבהרה בנושא שימוש בויטה מרפן לאחר ברית- באתר כללית, בעמוד התרופה, תחת סעיף "אזהרות חשובות", רשום במפורש: "אין להשתמש בילדים מתחת לגיל חדשיים". השבוע הבן שלי עבר ברית והמוהל ביקש שנביא לו ויטה מרפן, למריחה לפני הברית ולחיטוי לאחר הברית, מהרגע שהתחבושת שהוא שם נופלת. רקע: הבן שלי נולד בשבוע 35 במשקל 2.4, הברית נעשתה בגיל 3 שבועות, במשקל סביבות 2.7. 1) אפשר להמשיך את הטיפול? 2) האם צריך להגביל את כמות המריחות ביום?

שלום, את המשחה יש לשמור לארועים של זיהום. הרצוי זה לשים שמן תינוקות עדין בכל החתלה למשך 5 ימים. שמן עדין זה ג'ונסון פקק ורוד או קמיל בלו פקק צהוב.

מנהל פורום ברית מילה