A.S עם הומירה וולטרן

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/02/2010 | 21:28 | מאת: שרוליק

דר' יקר שלום. אני בן 56 מאובחן שנים עם Ankilozung Spondilytis . (מצטער אם טעיתי באיות) מטופל כיום ב Humira לאחר תקופה עם אנברל. ונזקק בנוסף ל וולטרן (100 מ"ג) ולוסק יומיומי. האם זה בסדר. האם יש דרך להשתחרר מהוולטרן ? אני חושש מהשפעה מצטברת של שנים רבות.

שרוליק שלום השאלה היא למה כואב. חשוב להבדיל בין כאב שהראומטולוג ואתה סבורים שמקורו בדלקת שארית ואז יש היגיון להשתמש בתכשיר מהסוג של וולטרן או שהכאב יותר "מכני" ואז כל נוגד כאב יעבוד גם כזה שאינו נוגד דלקת כמו וולטרן. לעיתים רק ניסוי וטעייה יתנו את התשובה. אתה צודק בדאגתך משימוש מתמשך בוולטרן ואם אתה מותא שיש תכשיר שאינו ממשפחה זו שמועיל לך אולי כדאי לשקול זאת.יש מגוון של אפשרויות. דבר עם הראומטולוג שלך. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים