דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2010 | 23:47 | מאת: דפנה

שלום רב,האם יש בדיקה שגלה חד משמעית שיש דלקת פרקים? אם כן למי לפנות?מה שם הבדיקה?אני מטופלת אצל ראומטולוג ואני הולכת הלוך ושוב ללא אבחנה חד משמעית,שובלת מכאבים ומשנויים ניוונייים התחלתיים ונפיחיות באצבעות הידים, לתשובתך אודה, דפנה.

דפנה שלום ישנם סוגים רבים של דלקת מפרקים. עבור חלקן יש בדיקות מהימנות ועבור אחרים האבון נעשה על ידי הראומטולוג על ידי שילוב של תלונות הפציינט הממצאים הגופניים הצילומים ובדיקות המעבדה. תסכולך מובן. אין לי פתרון למעט בדיקה נוספת על ידי ראומטולוג. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים