מחלת ריאות ודלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2010 | 21:29 | מאת: יעקב .ר

מאחר וחלתי עקב תאונה של גז ושירפה ונשמתי עשן רעיל חלתי במחלחת ריאות אינטרסיציאלית טופלתי בסיטרואידים עד 40 מג ביום ולאחר ביופסה פתוחה בריאות הוחלט על טיפול באנדוקסן היגעתי עד 1000 מג בחודש נכון להיום רק 10 מג לצערי כשנתים לאחר תחילת מחלת הריאות היתחילו לי בעיות של דלקת פרקים נכון ליום אני מטופל עם סילזופריל ופוקוניל שאלתי היא האם מחלת הריאות יכולה ליגרום למחלות פרקיים בתודה יעקב .ר

יעקב שלום הסיפור שאתה מספר מעניין מאוד. יש מעט מחלות המופעיות בעקבות חשיפה לגז המחייבות טיפול באנדוסקן. מצד שנייש לא מעט מחלות מפרקים דלקתיות המערבות את הריאות ולעיתים מחייבות טיפול כזה.הגדרה מדוייקת של מחלתך והמשך הטיפול בה צריכים להקבע עלידי ראומטולוג ורופא ראות שידונו בממצאים. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים