האם להפסיק את האנברל?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2010 | 18:31 | מאת: יוני

שלום דר', אני מטופל באנברל לבעיה בגב((אניקליזינג ספנדלטיס) כבר שנתיים ומרגיש ממש טוב. האם צריך הפסיק ? אם אני אפסיק, האם שוב פעם יחזרו הכאבים? חשוב לציין שאני בן 55 וסובל מהמחלה כבר שנים רבות ואנברל בסך הכל מאוד עוזר לי. תודה רבה לך יוני

יוני שלום קרוב לודאי שאתה תצטרך להמשיך בנטילת האנברל שנים רבות. ההתיחסות כיום ל ANKYLOSING SPONDYLITIS היא כאל מחלה כרונית הממשיכה להתקדם. למעשה כל עוד עמוד השדרה כולו אינו מחובר יש עדיין סיכוי להתקדמות המחלה. יש ניסיון של מעל 10 שנים עם אנברל ותרופות דומות לה ללא נזקים משניים. בהצלחה

20/10/2011 | 11:00 | מאת: רזי

שלום דר עודד, אני ליפני זיריקת אנברל 51 גילאחרי כמה זמן מרגישים את אנברל שבוע או חודש אני סובל מנוקושות בעמוד השידרה ונוקשות בעיקר בעורף בעיקר בבקריים אבקש יתיחוסות מידידת מכיוןשיתיעצית אים ראומטולוג דר מילר אדוארד ודר ל.סלי גרין פלאפון 0526040232 חג שמח ושנת שלום

מנהל פורום דלקות מפרקים