אוסטאוארטריטיס?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2010 | 17:22 | מאת: אריאל

האם אוסטאוארטריטיס נחשבת לדלקת פרקים שיגרונית? האם ARTHRIL מצליחה לתת תוצאות טובות בטיפול באוסטאוארטריטיס? אני בן 65

19/02/2010 | 17:22 | מאת: אריאל

הכוונה -ARTHRYL סליחה על הטעות

אריאל שלום אוסטאוארטריטיס היא מחלה נפרדת מדלקת פרקים שגרונית. אין טיפול טוב במחלה זו והיא האתגר האמיתי כיום מכיון שהיא הפגיעה המפרקית הנפוצה ביותר. ARTHRYL הוא תכשיר המכיל חומר המופיע באון טבעי בסחוס המפרקי. ישנן עדויות סותרות לגבי יעליות התכשיר בהאטת קצב שחיקת הסחוס אך יש הסכמה רחבה למדי שאצל קבוצה מסויימת של אנשים נטילת התרופה ודומותיה מפחיתה כאב ברמה המאפשרת פחות צריכת תרופות נוגדות כאב. שמידה ואין קושי כלכלי לעמוד ב 3 חודשי טיפול -שווה לנסות ולראות אם אתה בקבוצה שמגיבה. אם אין שיפור לאחר 3 חודשים הייתי מפסיק. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים