המחלה מתקדמת למרות הטיפול התרופתי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/02/2010 | 10:18 | מאת: סיגי

שלום! לפני 3 חודשים פניתי לראומטולוג בעקבות התנפחות וכאבים של מפרקים שונים,באופן זמני כל פעם במקום אחר ולא סימטרי. עם הגעת תוצאות הבדיקות:RF-חיובי, ANA-חיובי,CPR -179 התחלתי טיפול תרופתי בפלקוניל -100 מלג' ליום. כעבור שבועיים כשהתסמינים של המחלה התרבו והכאבים גברו, הראומטולוג החליף התרופה למטוטרקסט 10 מלג'.מאז 4 ימים שהחלפתי התרופה יש התקדמות נוספת של המחלה בעיקר בכפות הידיים והפעם מאוד סימטרי אך גם חמור! לפני חודשיים היו לי כאבים אך לא הפרעה בתפקוד היום יומי.היום אני מטופלת ועם זאת כל בוקר רשימת ההגבלות בתפקוד גדלה! הבוקר שני האגודלים שלי נפוחים כואבים ואין באפשרותי אפילו ללחוץ על מקש הסלפון שלא לדבר על פתיחת מכסה ,ברז מים,כפתור בבגד ועוד ןעוד ועוד.גם בכתפיים ברכיים וכפות הרגליים הכאבים גברו.בבהונות הכאב עלה מדרגה וזה מרגיש כאילו מושכים ומסובבים לי אותם!!!! דוקטור -האם זאת תגובה נורמטיבית או שמה הרופא לא מאבחן את חומרת התקדמות המחלה ? אנא תנחה אותי

18/02/2010 | 12:08 | מאת: שמואל

שלום סיגי מציע לך לקרוא כאן למטה את כל שנכתב על המורינגה רפואה שלמה שמואל

18/02/2010 | 18:58 | מאת: רחלי

קודם כל תחליפי ראומטולוג-לא, סתם. דברי איתו על תכשיר ביולוגי. מאז שאני עם האנברל חזרתי לחיים . יש ימים טובים, יש ימים פחות טובים, אבל כל מה שאת מתארת, והיה לי חלף. לא יכולתי לסגור את הכפתורים של הג'ינס לבד, לא יכולתי להרים את התינוק החמוד כשהוא נולד. חבל לסבול. תצליחי ותרגישי טוב

מנהל פורום דלקות מפרקים