שימוש בפלקווניל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/02/2010 | 19:28 | מאת: אתי

אובחנתי כסובלת מדלקת פרקים שגרונית למרות שאין לי היסטוריה גנטית של המחלה במשפחה. אני מטופלת בפלקווניל . השאלה האם אצטרך לקחת את התרופה כל חי והאם רואים שימוש בפלקווניל בבדיקות דם תודה.

אתי שלום. פלקניל היא תרופה בטוחה לשימוש לאורך זמן. לא רואים השפעה שלה בבדיקת דם. התרופה נחשבת לא מספקת כטיפול יחיד לדלקת מפרקים שגרונית ונהוג לתת אותה בשילוב עם תרופות אחרות. היא מחייבת מעקב פעם בשנה אצל רופא עיניים.

מנהל פורום דלקות מפרקים