תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/12/2010 | 13:54 | מאת: עינב

שלום רב, שמי עינב ואני בת 25, אני סובלת מדלקות בפרקים במשך מספר שנים וממיגרנות עוצמתיות מבחינת כאב ומשך הכאב,בנוסף יש בעיה עם בלוטת התריס, הבעיה איננה ברורה לחלוטין, בנוסף בחודשיים האחרונה ישנם כאבים בעפעפיים חזקים. נוירולוגית שלחה אותי לצילום, צירפתי את התוצאות, תוכלו בבקשה להסביר לי אותם? העתקתי את תוצאות הסריקה בתהודה מגנטית של המוח: בT2 וב flair מודגמים מוקדי אות היפראינטנסים פריוונטריקולריים וסוב קורטיקלים עם ממצאבולט בחומר הלבן הפרונטלי מימין. ממצאים אלה אינם מערבים את הקורפוס קלוזום ואנים עוברים האדרה. בסיכום מודגמים מוקדי אות היפראינטנסים פריוונטריקולריים וסוב קורטיקלים. האבחנה כולללת שינויים וסקולריים? דמיאלינטיביים? להמשך מעקב וקורלציה קלינית תודה מראש, עינב

הממצאים המתוארים ב MRI אינם ספציפיים בדיוק כפי שמצויין ויש לבחון אותם בהקשר של תלונותייך, דלקת הפרקים הספציפית שלך ובדיקות המעבדה שלך. ישנם מקרים רבים שממצאים אילו נמצאים באנשים ללא סימפטומים כלל. פני בהקדם לראומטולוג ולנוירולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים