נכה אשר לוקה במחלה ראומטית חמורה שנקראת אנקילוזינג

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/11/2010 | 11:29 | מאת: בדווי עבד

אני נכה עם 100% אי כושר ו88% נכות רפואית ו50% שירותים מיוחדים מטופל אצל פרופסור טישלר לפני חודשיים הגשתי בקשה למוגבלות בניידות ונתן לי 80% עקב הגבלות קשות במפרקי הירכיים האם יש סיכוי שאני אקבל גמלת ניידות כי אני לא תולה תקוות בוועדות האלו כי הרשימה לגבינו החולים הריאומטים אינה מעוגנת וסגורה---תודה

שלום איני יודע לומר לך. הראומטולוג בדר"כ מציין במכתב את הממצאים הגופניים ומתאר את המגבלה התפקודית. ההחלטה על אחוז הנכות ועל מגבלת הניידות תלוייה כמעט לגמרי בועדה. למיטב ידיעתי ניתן להגיש עירעור על סמך ממצאים חדשים.

מנהל פורום דלקות מפרקים