ת.ד.11394 ירושלים 91113

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/10/2010 | 08:22 | מאת: סופי

שלום דוקטור בן שלי אובחן לאחרונה שיש לא מחלה AS.הוא היום בן 25 מומחה לראומטולוגיה החליץ טיפול בHUMIRA. האם טרופה זאת יכולה לגרום לסרטן?(במשפחה מצד אבא של בן שלי היו מקרי של סרטן:חמותי וגיסתי) הם את הטרופה צריך לקחת כל החיים ואם יש טרופות אחרות. האם טיפול יפריע בלימודים?בן שלי לומד באונברסיטה שנה 3 .

שלום HUMIRA היא תרופה יעילה לטיפול ב AS. היא צריכה להילקח לאורך שנים. מניסיון של יותר מ 10 שנים של טיפול בתרופה הסיכון לממאירות (סרטן) כנראה נמוך במיוחד באנשים עם AS. התרופה לא צריכה להפריע במהלך הלימודים.

מנהל פורום דלקות מפרקים