טיפול באנטי דלקתי במקביל לגלולות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/10/2010 | 09:11 | מאת: קורל

שלום! אני בת 26, סובלת תקופה ארוכה מכאבים בשורש כף היד. האורטופד אבחן דלקת, ורשם לי טיפול בשני מחזורים בswiss relief. במקביל אני משתמשת בגלולות למניעת הריון מסוג סרזט (מכילות פרוגסטרון בלבד- אך לא בגלל הנקה, איני מניקה). האם השימוש המקביל בשתי התרופות עלול לגרום להפחתת הגנת הגלולה?

SWISS RELIEF הוא תכשיר מקומי כך שספיגתו מועטה בשימוש רגיל. גם התכשיר הפעיל ככל שבדקתי אינו בעל אינטראקציה עם הגלולה. ניתן להיעזר להיעזר גם בפורום תרופות ורוקחות.

מנהל פורום דלקות מפרקים