כאבים באזורים שונים בגוף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/09/2010 | 20:16 | מאת: שירז

אני בת 26 ועקב כאבים עזים בכפות הרגליים לאחר עמידה ממושכת הופנתי למיפוי עצמות. הבדיקה הראתה פליטה קלה באזור כפות הרגליים, לדעת הרופא זה גם מה שגורם לי לכאבים ולחושת שריפה בעמוד השדרה ובעורף בצד שמאל. כיום אני גם סובלת תחושת נמלות ביד שמאל ורגל ימין. חשוב לציין שההני לוקחת גלולות כבר 10 שנים, אינני מעשנת ואים הסטוריה של קרישת דם במשפחתי. נשלחתחי לנירולוגית ולאחר בדיקה שיטחית מאוד של מעקב אחר חפץ הוחלט שאנני סובלת מכל בעיה נירולוגית. האם התופעה נשמעת מוכרת ? מה היית ממליץ לי לעשות?

שירז שלום קשה לקשור בין הממצאים והתלונות ואיני בטוח שיש קשר בין כל התלונות. תלונות נוירולוגיות כגון נימול מצריכות בדיקה גופנית קפדנית לפני כל בדיקה אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים