אנברל פסוריאטיק ארטריטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/01/2010 | 13:08 | מאת: אריאל

אמי אובחנה עם פסוריאטיק ארטיריטס הרופא המליץ לי על אנברל , אשמח לקבל פרטים על התרופה , תודה.

אריאל שלום אנברל היא תרופה עם תגובות יפות בדלקת פרקים ספחתית. היא ניתנת בזריקה תת עורית פעמיים בשבוע על ידי החולה עצמו (ניתן לקבל הדרכה מנציג החברה בבית המטופל). בעתיד הקרוב תהינה זריקות של פעם בשבוע. התרופה בטוחה לשימוש ותופעות הלוואי שלה מועטות. על אף הסיכון הנמוך קיימת הוראה לבצע טרם התחלת הטיפול בדיקת נשאות לשחפת ולטפל באופן מונע אם יש ממצא חיובי. בהצלחה לאימך

מנהל פורום דלקות מפרקים