אנברל והריון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/01/2010 | 07:59 | מאת: יהודה

שלום למומחים. אני עושה זריקות אנברל פעם בשבוע,זה עתה התחתנתי . אני רוצה שאשתי תכנס להריון. האם האנברל יכול לפגוע? האם להפסיק את האנברל אודה על תשובתכם. יהודה

יהודה שלום ומזל טוב. המידע על אנברל ותרופות אחרות מקבוצה זו בהקשר להריון דל מאוד . המידע על השפעת אנברל על זרע בבני אדם למעשה אינו קיים. ההשפעות על העובר אצל נשים שנטלו אנברל בהריון כנראה מעטות מאוד וקרוב לודאי שבהיעדר דיווחים בולטים בספרות גם הסכנה בנטילה אצל גברים קטנה מאוד אם בכלל. אחת הדרכים הידועות עבור גברים להתמודד עם החשש הוא להפסיק טיפול בתרופה 3 חודשים טרם ההפריה-זה זמן די והותר כדי שכל מאגר הזרע יתחלף ולחדש את הטיפול לאחר ההפריה. כמובן שאיכות החיים שלך, אמונותיך ודיון עם הראומטולוג שלך כולן צריכים להילקח בחשבון. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים