לד"ר עודד בהמשך לשאלה שלי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2016 | 02:26 | מאת: שי

בהמשך לשאלה הקודמת שלי בנושא 2 בדיקות mri שרשמתי . אז כמו שאתה אומר אין לי שם שבר . והעצם קיבלה מכה ונוצר בצקת . אני סובל מזה כבר שנה וחצי כמעט וזה לא עובר . האם יש לפי הבדיקות ממצא של נזק בלתי הפיך - משהו חמור? האם יש סיכוי כי אני הרבה מפעיל את החזה ותזוזות זה מה שלא נותן החלמה למקום? מה אפשר לעשות ואיך לטפל בזה כי כמו שציינת זה באמת כואב לי מאוד מאוד בצורה שלא מאחל לאף אחד. לסיכום אם הממצאים האלה מ2 הבדיקות . ממהה ניתן לעשות . תודה לך .

שלום מנוחה מנוחה מנוחה

02/11/2016 | 01:42 | מאת: שי

מה לעשות פרט למנוחה.. מה אפשר להבין מה2 בדיקות שרשמתי בהודעה בנושא הקודם . יש סיכוי היה שם שבר - סדק - משו זז? יש לך אולי פתרון לאן לפנות . תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים